20 коли за 2020. И не само...

10 Февруари 2020 17:13
20 коли за 2020. И не само...
Новият брой на BBC TopGear България – 196 (февруари 2020), идва със страхотна колекция автомобили, които ще са много важни за 2020 година. 20 коли, които чакаме с нетърпение, начело с McLaren Speedtail, а компания му правят Ferrari SF90 Stradale, Corvette C8, Honda E, Toyota GR Yaris, Aston Martin DBX и т.н.

Много от тези автомобили ще променят както лицето на автомобилната индустрия, така и начина, по който хората възприемат съвременните коли, без значение дали става въпрос за хиперкар или електромобил.

Има и още – предлагаме ви групов тест на GT автомобили, в който Polestar 1 се изправя срещу Bentley Continental GT и McLaren GT, а надпреварата между големите купета BMW 840i, Porsche Panamera 4 e-Hybrid Sport Turismo и Audi S7 Sportback също е много интересна.

Препоръчваме ви и превюто на новия 28-и сезон на тв шоуто TopGear, като се надяваме, че скоро и българските зрители ще могат да се насладят на тези приключения.

И накрая, но не по важност – TG ви осигурява ексклузивен поглед към света на Gran Turismo и среща с легендарния създател на играта (всъщност цял нов свят) Казунори Ямаучи.

Интересно, нали? Новият брой вече ви чака на пазара.
Други новини

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ