Новият брой на BBC TopGear България безплатно онлайн

20 Април 2020 16:13
Новият брой на BBC TopGear България безплатно онлайн
Ако сте почитатели на книгите и филмите за Джеймс Бонд, то селекцията ни от автомобили на митичния агент 007 със сигурност ще ви хареса. И сме се постарали да изберем за вас най-добрият автомобил за Бонд. От друга страна, премиерата на новия филм за агента беше отложена за ноември, така че това четиво ще е актуално почти цяла година.

Има и още други интересни неща – сравнение на две от колите, които променят имиджа и начина, по който хората възприемат електромобилите – предложенията на Honda и Mini. Освен това, успяхме да надзърнем в заводите, където се произвеждат два от символите на модерното време – McLaren Speedtail във Великобритания и бойният самолет F-35 в Щатите. Сравняваме и три доста различни автомобила, събрани в клишето „служебни хибриди”.

Последният брой на BBC TopGear България достига до вас само в дигитален формат, тъй като кризата с разпространението и пандемията от коронавирус взимат жертви и печатните медии са в първите редици. Време е за промяна и да се надяваме, че тя ще е за добро. Финиширахме със скорост, както това се случва на летящия финал в ралитата, въпреки че както казват опитните навигатори, имахме записки за още няколко километра... Но след всеки финал идва и нов старт. А с него опитът и хубавите спомени, които всички ние ще запазим за себе си.

Брой 198 на BBC TopGear България може да разгледате безплатно тук.

Приятно четене!

И още нещо - ако ви липсват предишни броеве на BBC TopGear България, то може да звъннете на Ганчо Гявуров на 0882500771, за да ги получите на преференциална цена.
Други новини

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ