Какво представлява опцията „Създай залог“?

26 Май 2021 11:18
Какво представлява опцията „Създай залог“?
Онлайн букмейкърът Winbet пусна нова страхотна функция в сайта си, която се казва „Създай залог“ и позволява на залагащите в секция спорт да комбинират няколко пазара, за да спечелят залога си. Такава опция е малко позната у нас, а букмейкърите, които я предлагат се броят на пръстите на едната ръка. Какво обаче представлява функцията за създаване на залози, и защо тя е полезна за потребителите, ще научите в следващите редове на тази публикация по темата.

Как работи опцията „Създай залог“ в Winbet?

Опцията „Създай залог“ дава възможност на играчите да обединят няколко различни пазара в един залог. Това може да стане, ако се заложи на единичен двубой и се използва така наречения бет билдър, за да се добавят няколко опции за залагане в една селекция. С други думи за една спортна среща могат да се комбинират пазари като резултат за първото полувреме, брой голове, брой корнери, брой картони и краен победител. Ако успеете да познаете всички тези маркети, то тогава ще грабнете общата сума от коефициентите им.

И, след като компанията предложи своя страхотен Winbet bonus, клиентите могат да бъдат доволни, че най-после български букмейкър вкара функция за създаване на залози. По този начин хазартният оператор излиза с едни гърди пред конкуренцията си, която ще трябва да поработи здраво, ако иска да спечели сърцата на потребителите си с иновативни функции, каквато е тази, за която се разказва в публикацията.

Защо е полезна новата функция за създаване на залог?

Играчите знаят, че различните пазари идват с високи стойности на коефициентите. Комбинирайки няколко опции за залагане в едно, системата ще изчисли всички коефициенти, а резултатът ще бъде сумата, която може да спечелите. Добрата новина е, че ще можете да използвате и опцията „Кеш аут“, с която да затворите залога си, дори при използване на функцията. По този начин имате реални шансове да вземете максимума от залозите ви.

До този момент играчите можеха да залагат само на един пазар при единичните срещи, а сега вече ще могат да прибавят няколко маркета в една селекция, а това неминуемо води до увеличаване на коефициента и съответно по-голяма парична награда при успех. Такъв тип бет билдъри има при много чуждестранни букмейкъри, но най-после се появи и у нас.

Другата добра новина е, че средствата от началния бонус, който дават от Уинбет, могат да бъдат разиграни и посредством създаването на залози. По този начин играчите ще могат по-бързо и по-лесно да превъртят бонуса. Всичко това прави тази функция изключително полезна.

Обобщителни думи

По този начин изглежда опцията „Създай залог“ на Уинбет и със сигурност ще представлява интерес за повечето клиенти на букмейкъра. Тази функция в комбинация с всички интересни бонуси и промоции на оператора, води до повишаване на брой играчи в едноименната онлайн платформа, но няма как да е друго предвид старанието на компанията да предостави най-добрите опции и услуги.

Winbet заслужават похвала за поредното добро хрумване, което прави силно впечатление на всеки почитател на залаганията в наши дни. Надяваме се, че информацията за най-новото предложение на букмейкъра, е била полезна за Вас и Ви пожелаваме големи печалби от спортните залози и много късмет по време на игра.
Други новини

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ