Абонамент - физически лица
НОВИНИТърсте новия 52-и брой на списание ВВС ЗНАНИЕ. Разберете повече за паметта и спомените, както и дали скоро ще можем да изтриваме събития от миналото с помощта на технологията?От новия 51 брой на ВВС ЗНАНИЕ - списанието за любопитния ум, ще разберете дали скоро ще срещаме роботи навсякъде в ежедневието ни - на работа, в офиса, вкъщи...

Не забравяйте да ни намерите във Facebook.

 
 

Knowledge е издание на British Broadcasting Corporation Worldwide Limited. Правата върху материалите в списанието за България се държат от издателя “MC Тийм” ООД. Българската редакция използва материали, снимки и илюстрации, предоставени ексклузивно от BBC Knowledge, както и авторски материали, всички права върху които са запазени. Никаква част от това издание не може да бъде копирана, възпроизвеждана и публикувана без изричното съгласие на издателя.

Knowledge България публикува снимки и материали, достъпът до които е разрешен или за които притежава специални права.
BBC Knowledge is published by S Media Team under license from BBC Bristol Magazines Ltd, a wholly owned subsidiary of BBC Worldwide Ltd. © Bristol Magazine Ltd 2009 BBC Knowledge and the BBC logo are trademarks of the British Broadcasting Corporation and are used under license.

BBCKnowledge е търговска марка на British Broadcasting Corporation и се използва на базата на лицензен договор. Knowledge е търговска марка на British Broadcasting Corporation и се използва на базата на лицензен договор. Логото Knowledge © BBC 2003 е лицензирано от BBC Worlwide Limited. Логото BBC © BBC 1996 е лицензирано от BBC Worlwide Limited.
Правата за България са предоставени на “МС Тийм” ООД.