Абонамент - физически лица
НОВИНИОктомврийският брой на сп. ВВС ЗНАНИЕ е посветен на технологиите на бъдещето. Как ви се струва например парк, в който ще можете да се разхождате заедно с изчезнали животни от плейстосцена, като вълнестия мамут? Или пък захранвани със захар самолети? За да разберете повече, достатъчно е да отгърнете страниците на новия брой на ВВС ЗНАНИЕ – списанието за любознателния ум!Търсете новия 69-и брой на сп. ВВС ЗНАНИЕ - на пазара в цялата страна от 28 август!

Не забравяйте да ни намерите във Facebook.

 
 

Knowledge е издание на British Broadcasting Corporation Worldwide Limited. Правата върху материалите в списанието за България се държат от издателя “MC Тийм” ООД. Българската редакция използва материали, снимки и илюстрации, предоставени ексклузивно от BBC Knowledge, както и авторски материали, всички права върху които са запазени. Никаква част от това издание не може да бъде копирана, възпроизвеждана и публикувана без изричното съгласие на издателя.

Knowledge България публикува снимки и материали, достъпът до които е разрешен или за които притежава специални права.
BBC Knowledge is published by S Media Team under license from BBC Bristol Magazines Ltd, a wholly owned subsidiary of BBC Worldwide Ltd. © Bristol Magazine Ltd 2009 BBC Knowledge and the BBC logo are trademarks of the British Broadcasting Corporation and are used under license.

BBCKnowledge е търговска марка на British Broadcasting Corporation и се използва на базата на лицензен договор. Knowledge е търговска марка на British Broadcasting Corporation и се използва на базата на лицензен договор. Логото Knowledge © BBC 2003 е лицензирано от BBC Worlwide Limited. Логото BBC © BBC 1996 е лицензирано от BBC Worlwide Limited.
Правата за България са предоставени на “МС Тийм” ООД.